Fortsätt till huvudinnehåll

Mördaren ljuger inte ensam Maria Lang

Mördaren ljuger inte ensam av Maria Lang 

Mördaren ljuger inte ensam (e-bok) 

Litteratur studenten  Puck tillbringar sommaren på en ö i Bergslagen tillsammans med en grupp vänner och bekanta. Bland annat Einar med de bruna ögonen. Men idyllen går snabbt i kras när Puck under en promenad finner en av gästerna strypt till döds. Christer Wijk kriminalkommissarie kontaktas, men snart är även Puck indragen i mord utredningen. Vilket blir obehagligt när vem som helst av hennes vänner kan vara en mördare.

Språket i mördaren ljuger inte ensam är i bland lite högtravande och inledningen en amningen seg. Men allt lossnar när folk börjar dö. En sak som är skönt är att den är rätt så oblodig och harmlös i jämförelse med dagens deckare. Dessutom är det lagom svårt att gissa vem som är mördaren. mördaren ljuger inte ensam är en bra början nya börjar läsare av deckare.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Törnrosa

Törnrosa

Glastronen blir tv-serie

Fantasybok-serien Throne of glasvar första del utkom på svenska i våras  med titeln Glastronen blir tv-serie. Böckerna handlar om den kvinnliga lönnmördaren Celeana som blir eftersända av rikets grymma kung. Om  hon lyckas besegra 23 motståndare vinner hon sin frihet förlorar hon... går det illa. Serien produceras av tv-bolaget Huluhu och serien regisseras av Anna Forester som är aktuellt med aktuell med Underworld: Bloddwars och tidigare regisserat Outlanders och criminalminds.Askungen

Askungen