Boksnacks


Drycker
Kaffe och en bok verkar sofistikerat
men det är en dålig kombo. Spiller du varm dricka på din bok kan hättan få
boken att trasas sönder och lämna bruna fläckar
Te är inge höjdare heller. Samma
effekter. Saft undviker du i bästa
fall smälta sidor. Men är det mycket socker boken klistrig och sidor kan
klistras samman. Det bästa alternativet är vanlig vatten.
Bakverk
Tårtor, bakelser och andra bakverk med grädde
eller någon kräm bör undvikas det blir alldeles för kladdigt. Mjukakakor som sockerkaka och pajer är bättre. Bäst
är bullar och småkakor.
Choklad beror på tempraturen är det varmt
börd de undvikas men annars går det bra.
Glass
Glass är nog det minst rekomenderat
alternativet här efter som den smälter. Isglass
eller sorbet är ett stort no,no
det smälter snabbt och sockret gör det enormt kladdigt. Mjukglass är något bättre efter som den inte smälter lika snabbt.
Men ät fort!
Kommentarer
Skicka en kommentar